Blog update: Ik ben er weer!

Blog update - Mayra Louise 1

Ik moest de boel even afstoffen om hem terug te kunnen vinden, maar daar is ‘ie hoor, herrezen uit het stof. Tijd voor een blog update … 

We zitten nu bijna drie weken deze onwerkelijke situatie en ik had even nodig om te landen. Voor zover dat überhaupt echt gaat nu. Zoals jullie weten ben ik single moeder dus de kleine meid is momenteel fulltime hier. Stefano, mijn ex, is er een paar keer per week om wat tijd met haar door te brengen en mij een beetje te ontlasten. Maar ze is nog zo klein dat ‘Mama moet nu even achter haar laptop werken’ bar weinig effect heeft. Ze wil me, ook als papa er is, nog steeds alles vertellen over de baksels die ze in haar keukentje maakt en wat het gekke poppetje op televisie nu toch weer aan het uitspoken is. Of wat haar vader nou weer voor grappigs aan het doen is.

De afgelopen weken verlangde ik intens naar momentjes alleen. Om simpelweg even te kunnen ademen. Ik ben van nature best op mezelf en laad vooral op als ik echt even alleen ben. Alleen als in: alleen thuis. Dus zelfs als Isameya slaapt, ontspan ik meestal niet volledig. Maar de laatste dagen besef ik dat ik moet accepteren wat nu is zodat ik daar mijn weg in kan vinden. In plaats van dat ik me blijf verzetten tegen hoe het op dit moment nu eenmaal is. Dus ja, go with the flow is de beste optie. Los daarvan: hoe kostbaar is het dat ik nu deze tijd met mijn kleine meidtie kan en mag doorbrengen? 

Ik heb het al een aantal keer aangestipt op mijn stories maar het zijn momenteel barre tijden voor me. Er zat een toffe online samenwerking aan te komen maar die is helaas afgezegd. Daarnaast was ik druk bezig met het opzetten van nieuwe workshops – omdat ik zo geniet van offline contact met jullie – maar dat zit er u ook even niet in. Ook zat ik in een soort overgangsfase wat werk betreft. Ik moest op zoek naar iets nieuws omdat ik een ander project – waar ik fulltime mee bezig was geweest – aan het afronden was. En toen stopte de wereld even met draaien door de huidige situatie.
Ik werd gegrepen door een paniekerig ‘Wat nu!?’ en kreeg totale stress van alles wat ik op social media zag gebeuren. Mensen die binnen een paar dagen een nieuwe business uit de grond leken te stampen. Strak opgeruimde huizen. Uitgemeste kledingkasten. Ouders die zichzelf omtoveren tot meesters en juffen. En ik? Ik hoorde alleen maar een soort piep in mijn hoofd. En ik voelde vooral hoe moe ik was van alles wat er het afgelopen jaar in mijn leven is gebeurd. De mooie dingen zoals mijn eigen boek en mijn self-care training, maar ook de relatiebreuk en mijn verhuizing. Het was gewoon een beetje veel allemaal.

Het is pas nu, na een paar weken, dat ik denk: Oké, I got this. Ik ga dit uitvogelen en zorgen dat de boel niet instort. Want ik wil dolgraag in dit huis kunnen blijven. En verder kunnen bouwen aan dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven.

Blog update - Mayra Louise 2

Ik heb de afgelopen tijd al een paar keer de vraag gekregen hoe jullie mij kunnen ondersteunen. Ik zal dit blijven aanvullen, maar dit is wat je op dit moment kunt doen.

Shop via affiliate linkjes
Het kopen van mijn boek is natuurlijk altijd te gek, maar de royalties over de verkopen uit 2020 krijg ik pas volgend jaar. Dus dit is meer lange termijn support. Wil je me nu helpen? Doe dan je bestellingen bij bol.com via deze link. Je komt dan terecht bij mijn boek, maar kunt gewoon doorklikken naar andere producten. Als je via mijn affiliate linkje iets koopt, krijg ik daar een klein percentage commissie over. Dit kost jou niets extra’s maar is voor mij wel heel fijn.

Uiteraard kan ik, als je dat prettiger vindt, ook een linkje voor je aanmaken voor een specifiek product dat je wil kopen. Ik zal de komende tijd op mijn blog regelmatig favorieten van mij delen met daarbij een affiliate linkje zodat jij iets moois in huis haalt en ik weer wat boodschappengeld bij elkaar kan sprokkelen. Ik ben momenteel aan het uitzoeken welke online winkels nog meer met affiliate marketing werken, mocht ik een leuke match vinden, deel ik die uiteraard.

Doe mijn self-care training
Ook een lange termijn support – maar wel een hele leuke om nu mee aan de slag te gaan – mijn self-care training. Hij werd vorig jaar oktober gelanceerd en is momenteel weer beschikbaar. Voor een heel heel zacht prijsje. In de training ga je een week lang aan de slag met het boosten van je self-care en ontdekken hoe je van self-care steeds meer een gewoonte maakt.

We hebben nu een hele leuke actie. Als je de training koopt voor € 39,95 en mijn naam tussen haakjes achter jouw eigen naam invult bij je aanmelding, krijg je een tweede training gratis. Deze kun je cadeau doen aan een vriend of vriendin, je moeder of die lieve buurvrouw aan de overkant. Uiteraard kun je er ook voor kiezen de kosten te delen en dan volg je dus allebei de training voor minder dan twee tientjes.
Je denkt nu misschien: Waarom valt deze optie onder lange termijn support … Dat zit zo: de kosten die zijn gemaakt voor het maken van deze training hebben we nog niet volledig terugverdiend. En pas als er een x aantal trainingen zijn verkocht, ga ik er weer wat aan verdienen. Maar dat mag de pret voor jou zeker niet drukken! Het is echt een fijne training voor deze periode dus ik hoop dat je er snel mee aan de slag gaat! Klik hier voor meer informatie!

Deel jouw verhaal
Niet iedereen weet dit misschien van mij maar ik ben al langer dan tien jaar freelance journalist en heb veel voor vrouwenmagazines gewerkt. Een van de dingen die ik te gek vond om te doen, was het schrijven van inspirerende, aangrijpende of bijzondere persoonlijke verhalen. Dat is een van de dingen die ik de komende tijd weer wil gaan oppakken. Dus mocht je denken: ik heb een verhaal te vertellen dat de wereld moet horen, mail dan naar verhaal@mayralouise.com. Ik hoop je snel te spreken!

Verras me met een vrijwillige bijdrage
Ik kreeg meerdere keren de vraag van mensen of ze een donatie mochten doen. Dit voelt voor mij wat ongemakkelijk omdat ik het idee heb dat ik iets terug hoor te doen, maar misschien is dat helemaal niet zo. Misschien is wat ik eerder heb gedeeld op mijn Instagram en wat ik de komende tijd ga delen op mijn blog al genoeg om je zo te inspireren dat je denkt: Ik geef die meid wat geld. Mocht je dat willen doen, hier vind je mijn online portemonnee 😉

Huur me in als tekstschrijver
Schrijven is wat ik doe. Heb je hulp nodig met je ‘About’-tekst, je nieuwsbrief, (blog)artikelen of bijvoorbeeld je social media captions? Dat kan ik voor je doen. Ook kan ik reeds bestaande teksten lucht en levendigheid geven. Of een vleugje humor. Da’s ook leuk. Het is maar net wat je nodig hebt. Neem contact met me op via info@mayralouise.com om me voor je aan het werk te zetten!

Boek een persoonlijke sessie met me
Omdat ik nu geen workshops kan geven, maar het wel te gek vind om met je in contact te zijn, kun je een sessie met me boeken. We duiken dan via een videotelefoongesprek in het onderwerp van jouw keuze. Dit mag over alles gaan: van het moederschap tot dealen met een relatiebreuk. En van werken aan een positiever/neutraler zelfbeeld tot het schrijven van een boek. Of misschien wil je wel hulp met je kledingstijl. Ik ben beschikbaar voor sessies van 60 minuten + follow up (€ 59,-). Ook kun je een pakket boeken met twee losse sessies en een follow up voor € 109,-. Wil je liever samen met een of twee vrienden een sessie bij me doen? Ook dat kan. De kosten hiervoor zijn € 39,- per persoon per uur. Heb je interesse? Stuur dan een aanvraag naar info@mayralouise.com dan werken we samen de details uit.
Ik kijk ernaar uit je te zien!

Wil je me op een andere manier steunen en heb je daar zelf ideeën over? Heb je verzoekjes voor blogartikelen? Zijn er dingen die je altijd al van me hebt willen weten? Deel ze hieronder in de comments, stuur me een dm op Instagram of mail naar info@mayralouise.com

Tot snel weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.