Hello national campaign!

international campaign mayra louise

Ik heb wat leuks met je te delen. Hoewel het goed zou kunnen dat je al weet wat het is …

Rather read in English? I got you! 

De kans is groot dat je me op meer plekken gaat zien dan alleen in je Instagramfeed. Yup, schrik niet als je me ineens in je woonplaats tegenkomt. Op een onverwacht moment. Klinkt een beetje eng? No worries, ik chill in je bushokje. En ik kijk er ook nog eens heel vriendelijk bij.

Afgelopen september deed ik een superleuke samenwerking met Fit for Free. Dat was voor mij toen een fijne manier om het sporten na mijn bevalling weer op te pakken. Aan het begin van dit nieuwe jaar pakken we het wat grootser aan. Ik hang namelijk in bushokjes en op abri’s door het hele land. Met de nieuwe campagne that is.

Mayra Louise

Daar doe ik het voor, heet ‘ie dit keer. Het gaat over wat jouw echte motivatie is om te sporten. Want vaak gaat het verder dan willen afvallen, fitter willen worden of een sixpack kweken. In mijn geval gaat het om me zo goed mogelijk in mijn lijf voelen. En natuurlijk heb ik ook die kleine in mijn achterhoofd. Een beetje fit wil ik al mom toch wel zijn.

De afgelopen dagen heb ik al heel wat selfies toegestuurd gekregen van mensen die met mijn poster op de foto zijn geweest. Keep ‘em coming! Het is namelijk echt te leuk.

Los van de posters is er ook een filmpje gemaakt waarin ik vertel over mijn motivatie om te sporten. Check ‘m hieronder. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Deze maand ga ik de sportschool weer wat vaker bezoeken. Want sinds ik ben gestart met werken, is regelmatig trainen er compleet bij ingeschoten. Laten we zeggen dat ik momlife nog niet helemaal onder de knie heb. Maar ik hou hoop!

Mayra Louise

Mezelf overal tegenkomen in sportoutfit is een goede motivatie. Je kan natuurlijk niet in bushokjes hangen met een Fit for Free campagne en dan niet gaan trainen … Of nou, ja, kan wel maar dat voelt toch een beetje gek. Onder het mom van keeping it real en zo.

Waar ik deze maand een begin mee hoop te maken, is hoe ik sporten kan combineren met momlife, me-time, mijn liefdesleven, mijn vriendinnen en alles. Hopelijk kan ik je binnenkort wat tips geven …

Voor nu, maak een foto als je me spot en als je zelf handige tips voor me hebt, deel ze!

Blijf stralen,

Mayra

Foto’s: Aline Bouma 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.