Hello Belloya! Meet the brand ambassadors…

Belloya ambassadors - Mayra Louise

Jullie zitten natuurlijk al weken op het puntje van jullie stoel op dit moment te wachten: de onthulling van de fotoshoot die ik samen met blogger-homies Edith en Marianne deed voor Belloya fashion. Nou jongens, ik kan jullie eindelijk blij maken. De foto’s zijn hier! Kom maar door met jullie feedback: is het leuk of is het leuk?

Altijd als er een nieuw curvy of plus size merk op de markt komt, ben ik ontzettend nieuwsgierig. Het is voor mij de allereerste keer dat ik werd gevraagd om ambassadeur te worden. En ik moet zeggen dat ik dat best spannend vind. Zeker als je kijkt naar de manier waarop ik mezelf kleed. Een heel groot deel van wat ik draag, is niet van plus size merken (zoals Belloya). Zou ik hier dan wel mee uit de voeten kunnen? Na wat wikken en niet wegen –fuck de weegschaal- besloot ik de sprong te wagen.

Belloya

Belloya: body positive brand 
Wat mij ontzettend aanspreekt bij Belloya is hun missie: een body positive merk zijn. Bij Belloya willen ze graag dat vrouwen zich zelfverzekerd voelen. En dat is iets wat ik alleen maar kan aanmoedigen! Voor mij is body positivity iets wat vooral in je hoofd zit – happy is not a dress size!- maar je kleding kan hier zeker positief aan bijdragen. Ik bedoel, hoe leuk is het om in de spiegel te kijken en te denken: I look damn good today…

Belloya

Beloya

Hoe Mayra Madonna werd…
Eerlijk is eerlijk, ik moest even zoeken naar een manier om mijn eigen, wat stoerdere, stijl te vinden binnen de eerste collectie van Belloya. Maar het is gelukt. Het jurkje met kant heb ik niet alleen als jurkje gedragen maar ook in combinatie met de groene leopard print tuniek. Door het tuniekje als een bloesje op te knopen en daar sneakers bij aan te trekken, werd het een echte ‘Mayra-look’. Bij het zwarte kanten jurkje heb ik het een beetje een punk knipoog gegeven. Hallo Madonna! Like a virgin, oeh! Dressed by Belloya for the very first time… Last but not least, het gemêleerde jurkje met de gele jas. Het jurkje is voor mij iets te netjes, maar ik love de kleur van de jas. Zeker in de herfst en winter kan het leven –en mijn look- wel a pop of colour gebruiken.

Belloya

Belloya

Traantjes laten
Het mooiste van deze hele dag was niet de shoot maar de momenten met Edith en Marianne. De mensen die mij al langer kennen, of mijn blog al een tijd volgen, weten dat ik jarenlang heb gelijnd en heb geworsteld met het idee dat ik dunner moest zijn om me gelukkig te voelen. Het is zo bevrijdend om dit nu totaal anders te ervaren. En daarin vinden wij als blogger homies elkaar ook.
Om met de woorden van een van mijn favoriete schrijvers Alex Elle te eindigen: ‘Be you. Love you. All ways. Always.’

Belloya

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.