Lingerie try out: Christine le Duc

Chistine le Duc lingerie grote maten

Mijn lingerielade en ik hebben een vrij gecompliceerde relatie. Het komt er eigenlijk op neer dat ik op de meeste dagen een hoog zwart taillebroekje draag met een bh die er totaal niet bij past. Maar ik breng een beetje sexyness terug in mijn lingerieleven met deze samenwerking met Christine le Duc…

This blog post is also available in English 

In alle eerlijkheid, ik was een beetje terughoudend toen ik werd benaderd voor deze samenwerking. Ik dacht: Christine le Duc, is dat echt meer dan sexspeeltjes en sexy speelpakjes? Tarzan anyone? Maar ik nam natuurlijk toch een kijkje op hun website en werd aangenaam verrast door hun recentelijk uitgebreide plus size lingeriecollectie.

Christine le Duc

Ik ben gek op lingerie maar kan zelden iets vinden wat goed past en wat ik ook nog eens graag draag. Hoge taillebroekjes zijn bij mij favoriet maar probeer die maar eens te vinden in een grote maat. De enige winkel die ze vast in de collectie heeft is Monki. Maar deze zijn simpel en zwart. Ze hebben regelmatig broekjes printjes maar de grootste maat is meestal binnen no time uitverkocht.

Veel van jullie weten dat ik vanaf mijn negentiende heb gewerkt als plus size model. Tijdens mijn carriere heb ik maar twee keer een lingerie shoot gedaan. Ik voelde me er nooit bij op mijn gemak. Ik had het gevoel dat mijn lichaam niet was gemaakt voor lingerie. In mijn beleving moest je een platte buik hebben om model te staan voor ondergoed.

Christine le Duc

BH & broekje Liselotta Besired 

Vanaf het moment dat ik begon met het delen van bikinifoto’s op mijn blog en Instagram werd ik minder bang voor het showen van lingerie. Ondanks dat ik al model nog steeds geen lingerie shoots doe, voel ik me vrij genoeg om te experimenteren. En dat is een groot verschil in vergelijking met een paar jaar geleden. Op de website van CLD vond ik een cute lingeriesetje met donkerroze en kant. De stof van het broekje is heel stretchy waardoor het comfortabel draagt. Wat is ook fijn vind, is dat het echt hoog in de taille zit. Ik ben weleens genept door een paar zogenaamde hoge taille broekjes. Maar dit exemplaar zit perfect. Ik draag een maat XXL.

Er wachtte een kleine verrassing op me toen ik de verpakking van het tweede broekje openmaakte. Wat bleek -echt weer iets voor mij- ik had een broekje uitgekozen met een open kruis. Het enige wat ik dacht was: Deze gaan we niet op de foto zetten! Hahahahaha! Los van iets teveel naakt bleek deze stof ook niet genoeg stretch te hebben voor me. Maar de bh was wel erg mooi vooral dankzij de details op de schouderbandjes.

Christine le Duc

BH Vanity Besired 

Eindstand was ik heel tevreden met de dingen die ik had uitgekozen. Ik hoop wel dat Christine le Duc de maten nog gaat uitbreiden zodat meer plus size vrouwen deze lingerie kunnen dragen. Grotere cupmaten en grotere broekjes en slipjes. Ik heb met mijn maat 48/50 op de heupen namelijk al de grootste maat uit de collectie nodig. En: meer stretch. Ik voel me graag sexy maar me ook comfortabel is nog belangrijker voor me. Eigenlijk wil ik gewoon dat mijn lingerie mijn lichaam net zo’n knuffel geeft als mijn favoriete bodycon jurk….

Christine le Duc

Wat vind je van mijn keuzes? En wat zou jij graag willen zien in een plus size lingerie collectie?

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Christine le Duc. Uiteraard is alles wat ik schrijf volledig gebaseerd op mijn eigen mening. 

 

 

 

 

21 Comments

  1. Pingback: Plus size Christine le Duc - part two - The Publisized

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.