Plus size Christine le Duc – part two

plus size christine le duc lingerie

Waarschijnlijk kun jij je mijn eerste CLD post nog wel herinneren. Ik kreeg ontzettend veel leuke en lieve reacties dus toen ik werd gevraagd voor een vervolg hoefde ik niet lang na te denken. Deze keer koos ik als thema: one-pieces. Ik vind een body eigenlijk altijd mooi maar kan zelden een passend exemplaar vinden. Kan ik wel uit de voeten met deze body uit de plus size Christine le Duc collectie?

Deze blogpost is ook beschikbaar in het Engels 

Mijn vriend had binnen no time een camera in zijn handen toen ik vertelde dat ik wat lingeriefoto’s nodig had voor een blogpost. Typisch weer … Maar goed, in alle eerlijkheid, hij heeft mooie foto’s van me gemaakt. Het weer zat enorm tegen dus de beelden zijn iets korreliger dan ik had gehoopt, maar je kunt niet alles hebben. Zeker niet in de winter (lente, als je me hoort: breng jezelf!).

plus size christine le duc

Body: Besired

Bij de eerste samenwerking met CLD heb ik me vooral gefocust op bh’s en broekjes. De oplettende lezer kan zich mijn oeps-ik-koos-een-broekje-met-een-open-kruis-moment vast nog wel herinneren. Deze keer ging ik voor een body en een playsuit uit hun plus size collectie. Een leuke uitdaging omdat ik altijd moeite heb met het vinden van one-pieces die echt goed passen. Tussen mijn boven- en onderlijf zit ongeveer drie kledingmaten verschil. Wat, zoals meestal, weer de truc bleek? Stretch. Echt, ik blijf het zeggen: stretch is mijn beste vriendin (als het op mode aankomt dan…)

plus size christine le duc

Deze body is een mix van mesh en kant, ik voel me er heel fijn in als ik ‘m aan heb. Door de enorme stretch is de pasvorm heel comfy. En ik vind het ook gewoon een sexy dingetje. Door de elastische stof volgt de body de contouren van je lichaam. Hierdoor is deze maat XXL geschikt voor verschillende plus size babes. Voor mij is lingerie een goede manier om mijn lichaam op een andere manier te waarderen dan wanneer ik een leuke outfit aantrek. Je hoeft het absoluut niet met de wereld te delen (that’s just me). Het is juist een manier om iets voor jezelf te doen. Ik voel me altijd sexy in mooie lingerie. Het is een soort geheimpje dat ik, letterlijk, met me meedraag gedurende de dag.

plus size christine le duc

Playsuit KissMe & bra Besired Julia

Mijn tweede keuze is een playsuit met een diepe V-hals. Het pakje heeft een open rug dus hier moet je wel oke mee zijn. Of je kunt er natuurlijk iets onder doen zoals een body, een hemdje of en bh. Zelf combineerde ik het met een bh van CLD. Ik vind het een perfect pakje voor een romantisch avondje. Of voor tijdens een nachtje in een hotel. Ziet er toch net iets leuker uit dan je favoriete verwassen joggingbroek.

plus size christine le duc

En dan als laatste nog wat ongevraagd advies. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Wees niet bang om te experimenteren met lingerie. Vind je het nog wat spannend? Let dan vooral goed op de stoffen. Stretch maakt heel veel mogelijk. Wil je het accent op je taille leggen? Ga dan voor een hoog broekje. Probeer dingen uit zodat je ontdekt waar jij je fijn bij voelt. En als dat nu eenmaal een simpel katoenen broekje is, voel je daar dan niet ellendig over. Jouw lijf, jouw regels, jouw lingerie. Vergeet nooit: je mag er zijn no matter what.

Blijf stralen,

Mayra

P.S. Laat me weten wat je van de foto’s en lingerie vindt!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Christine le Duc. Uiteraard is alles wat ik schrijf volledig gebaseerd op mijn eigen mening. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.